Järjestämme jo 25. kerran koulutus- ja messuristeilymme Viking Linen m/s Gabriellalla, Helsinki–Tukholma–Helsinki torstaista lauantaihin 15.–17.11.2018.

Tapahtuma alkaa torstaina 15.11.2018 lounaalla, jonka jälkeen aloitamme luento-osuuden mielenkiintoisine aiheineen. Torstaina järjestämme myös ns. pikatreffit-tapahtuman, jossa yhteistyökumppaneilla on mahdollisuus tavata isännöitsijöitä. Yhteistyökumppanit sopivat tapaamisajan etukäteen isännöitsijöiden kanssa.

Torstaina verkostoidumme ennen illallista HAI:n 30-vuotisen ja risteilyn 25-vuotisen taipaleen merkeissä.

Illan tilaisuudessa julkistetaan myös Vuoden HAI 2018 -huomionosoitus.

Perjantaina on mahdollisuus kuulla yhteistyökumppaniemme VIP-luentoja. Tietoiskut ovat esityksiä ajankohtaisista ja kiinnostavista kysymyksistä sekä yritysten tarjoamista tuotteista ja palveluista. Tapahtumassa on pientä tarjoilua.

Perjantaina iltapäivällä on HAI-messut, jossa yhteistyöyritykset esittelevät omia tuotteitaan ja kertovat palveluistaan. Messujen parhaan osaston valitsee tänä vuonna HAI:n hallitus. Messuilla on oiva tilaisuus tutustua uusiin tuotteisiin ja tavata yhteistyökumppaneita. HAI-messuilla on esillä kiinteistönhoitotuotteita ja -palveluita sekä kiinteistöhallintaa ja -tekniikkaa. Messutapahtuman lopuksi ovat päättäjäiset palkitsemisineen!

Katso koko ohjelma tästä.

Tavoitteenamme on saada mukaan yli 400 osallistujaa
HAI:n jäsenten lisäksi mukanamme on muiden eteläisen Suomen yhdistysten jäseniä. Kutsu sinä myös kollegasi mukaan!

Juhlavuosien kunniaksi olemme tänä vuonna alentaneet jäsenten osallistumishintoja. Hintaan sisältyy matka valitussa hyttiluokassa, kattava risteilyohjelma Gaala-iltoineen, luentoineen ja messut sekä risteilyohjelmassa mainitut ruokailut.

Ilmoittautuminen
Sitovat ilmoittautumiset tehdään 31.10.2018 mennessä. Ilmoittautumislomake ja hintatiedot ovat jäsensivuilla.

Luodaan yhdessä ikimuistoinen tapahtuma!
Pin It on Pinterest