Järjestämme jo 25. kerran koulutus- ja messuristeilymme Viking Linen m/s Gabriellalla, Helsinki-Tukholma-Helsinki torstaista lauantaihin 15.–17.11.2018.

Tapahtuma alkaa torstaina 15.11.2018 lounaalla, jonka jälkeen aloitamme luento-osuuden mielenkiintoisine aiheineen. Torstaina järjestämme laivan kokousosastolla ns. pikatreffit-tapahtuman, jossa yhteistyökumppaneilla on mahdollisuus tavata isännöitsijöitä. Yhteistyökumppanit sopivat tapaamisajan etukäteen isännöitsijöiden kanssa.

Torstaina verkostoidumme ennen illallista laivan yökerhossa HAI:n 30-vuotisen ja risteilyn 25-vuotisen taipaleen merkeissä.

Perjantaina on mahdollisuus kuulla yhteistyökumppaniemme VIP-luentoja laivan Food Garden -ravintolassa. Tietoiskut pitävät sisällään esityksiä ajankohtaisista ja kiinnostavista kysymyksistä sekä yritysten tarjoamista tuotteista ja palveluista. Tapahtumassa on pientä tarjoilua.

Perjantaina iltapäivällä on HAI-messut, jossa yhteistyöyritykset esittelevät omia tuotteitaan ja kertovat palveluistaan. Messujen parhaan osaston valitsee tänä vuonna HAI:n hallitus. Messuilla on oiva tilaisuus tutustua uusiin tuotteisiin ja tavata yhteistyökumppaneita. HAI-messuilla on esillä kiinteistönhoitotuotteita ja -palveluita sekä kiinteistöhallintaa ja -tekniikkaa. Messutapahtuman lopuksi ovat päättäjäiset palkitsemisineen!

Katso ohjelma tästä.

Tavoitteenamme on saada mukaan yli 400 osallistujaa
HAI:n jäsenten lisäksi mukanamme on muiden eteläisen Suomen yhdistysten jäseniä. Kutsu sinä myös kollegasi mukaan!

Risteilyhinnat löytyvät ilmoittautumislomakkeelta. Juhlavuosien kunniaksi olemme tänä vuonna alentaneet jäsenten osallistumishintoja. Hintaan sisältyy matka valitussa hyttiluokassa, kattava risteilyohjelma Gaala-iltoineen, luentoineen ja messut sekä risteilyohjelmassa mainitut ruokailut.

Ilmoittautuminen
Sitovat ilmoittautumiset tehdään 31.10.2018 mennessä, joka on jäsensivuilla. Huomioi, että paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä ja saattavat loppua jo huomattavasti aikaisemmin.

Luodaan yhdessä ikimuistoinen tapahtuma!
Pin It on Pinterest