Helsingin Ammatti-Isännöitsijöiden vuosikokous pidettiin torstaina 18.5. hotelli Pasilassa Helsingissä. Kokoukseen osallistui 44 jäsentä. Iltajuhlaan osallistui jäseniä ja aveceja noin 70.

HAI:n hallitukseen valittiin puheenjohtajaksi jatkamaan Tuomo Nenonen, varapuheenjohtajina jatkavat Kari Lairila ja Hannu Puisto. Hallituksen jäseninä toimivat vuosikokouksessa valitut Krister Ilvonen, Sanna Kuula, Kirsi Lipponen, Rauni Ohvo, Pasi Mäkinen (uusi) ja  Paul Pulli. Yhdistyksen sihteerinä jatkaa Kati Vankka.

Vuosikokouksessa hyväksyttiin tilinpäätös ja annettiin vastuuvapaus hallitukselle ja sihteerille. Lisäksi käsiteltiin ja hyväksyttiin toimintasuunnitelma ja talousarvio sekä päätettiin jäsenmaksusta. Varsinaisen jäsenen jäsenmaksu on 90 euroa ja seniorijäsenen jäsenmaksu on 50 euroa.

Puheenjohtaja Tuomo Nenosen mukaan HAI järjestönä voi suunnata tulevaan vahvalta pohjalta, sillä yhdistyksen talous on vakaa ja jäsenistö on aktiivista. Jäsenmäärä on hyvällä kasvu-uralla, ja tällä hetkellä HAI:n jäsenmäärä on piirua vaille 430.

? Meillä on siis mainiot lähtökohdat toiminnan kehittämiseen. Jäsenistön  vahva viesti on ollut, isännöitsijöiden ammatilliseen edunvalvontaan kuten myös työhyvinvointiin pitää kiinnittää entistä enemmän huomiota. Tähän huutoon HAI:ssa aiotaan ja halutaan vastata, Tuomo Nenonen toteaa.
Pin It on Pinterest