Tervetuloa keilaamaan! Järjestämme yhdessä DNA:n ja eräiden muiden yhteistyökumppanien kanssa suositun ja perinteeksi muodostuneen rennon hohtokeilaustapahtuman perjantaina 8.3.2019 kello 17.00–22.00 Myllypuron Arena Centerin keilahallilla, Alakiventie 2.

Tilaisuuden aluksi kello 17.00 kuulemme luennon ”Some isännöinnin tukena”. Luennon pitää julkaisupäällikkö, kotitalolehti.fi:n päätoimittaja Maria Mäkinen Isännöintiliitosta. Esityksen jälkeen on keilailukilpailua, palkintojenjakoa, seurustelua jäsenten ja yhteistyökumppaneiden kanssa sekä iltapala- ja virvoketarjoilua. Tilaisuus on leikkimielinen, joten tärkeintä ei ole osaaminen, vaan osallistuminen.

Tilaisuus on HAI:n jäsenille maksuton. Mukaan mahtuu 50 jäsentä ilmoittautumisjärjestyksessä.

Ilmoittautuminen: Ilmoittautuminen tapahtuu tästä linkistä

Peruutukset: Ilmoittautuminen on sitova, koska tarjoilun ja ratajärjestelyjen vuoksi tarvitsemme osanottajamäärät etukäteen. Peruutukset sähköpostilla kati.vankka@isannointiliitto.fi viimeistään 28.2.2019.

Esteen sattuessa ilmoita siitä ehdottomasti, jotta saamme jonosta seuraavan tilallesi. Mikäli ilmoittautunut henkilö ei peruuta osallistumistaan 28.2.2019 mennessä, veloitamme korvauksena 30 euroa / henkilö.
Pin It on Pinterest