Vuonna 1993 perustettu Kiinteistöalan veteraanit IVY-klubi ry on perustettu yhdyssiteeksi, keskustelufoorumiksi ja myönteisen mielialan ylläpitäjäksi isännöitsijöille ja muille vastaaville kiinteistöalan toimijoille.

 

IVY-klubin jäsenyys ei edellytä, että työelämä ja alan toiminta olisi jo jäänyt taakse. Työelämässäkin ollessa kannattaa varautua tulevaan eläkevaiheen lähestyessä.

– Eläkkeelle jäätyä on viimeistään terveellistä olla mukana yhteiskunnan toiminnoissa henkilökohtaisesti sopivalla tavalla, sanoo yhdistyksen hallituksen jäsen Reijo Savolainen.

– Ikärakenteestamme johtuen yhdistyksen aktiivitoiminnasta tulee väistämättä olemaan luonnollista poistumaa. Siksi kutsumme joukkoomme uusia jäseniä. Elämme vuosia, jolloin siirtymää eläkevaiheeseen isännöintialalla on runsaasti.

– Olisi tärkeää, että saisimme tässä siirtymävaiheessa paljon porukkaa joukkoomme, jotta voisimme toimia toistemme iloksi ja hyväksi sekä kehittää edelleen yhdistystämme. Toimintamme ja kanssakäymisemme on rentoa ja leppoisaa, jatkaa Savolainen.

Vilkasta toimintaa

IVY:llä on läpi vuoden aktiivista toimintaa. Talvikuukausina järjestetään lähes kuukausittain vierailu kiinteistöalaa sivuaviin yhteisöihin, ja kesällä on kulttuuri- ja virkistysmatka jäsenille ja aveceille. Yhdistyksen vuosikokous on maaliskuussa, ja joulukuussa yhdistyksen perinteinen joululounas.

Yhdistyksen asioita hoitaa hallitus, johon kuuluu vuosikokouksessa valitut puheenjohtaja ja neljä jäsentä. Vuonna 2017 puheenjohtajana on toiminut Mika Valmari ja jäseninä ovat Kari Puusti, Lasse Saiha, Reijo Savolainen ja Aarno Teittinen. Jäseniä vuoden 2017 lopussa on 38.

Jäseneksi voi liittyä yhdistyksen verkkosivulla www.ivyklubi.fi olevalla lomakkeella. Jäsenmaksu on 50 euroa ja liittymismaksu 5 euroa.
Pin It on Pinterest