Kesällä 2019 Taaborinvuorella toteutetaan todellinen satuklassikko Tuhkimo. Kaunis ja riipaiseva tarina, jonka juuret ovat kaukana historiassa. Näytelmästä on vuosisatojen varrella tehty lukuisia erilaisia kirjallisia versioita, ja ensimmäinen niistä on tiedettävästi jo 800-luvulta. Tarinassa on ikiaikaisia arvoja, unelmia ja pohdintoja, joita aika ei voi muuttaa. Siksi tämä näytelmä on vahvasti kiinni myös nykyajassa.

Taavi Vartian ohjaamassa Tuhkimossa nimikkoroolin näyttelee Alina Tomnikov, ja muissa rooleissa nähdään mm. Marita Taavitsainen, Thelma Siberg, Nora Löfving, Miko Jaakkola ja Joonas Vartia.

HAI varasi lippuja Taaborin Kesäteatteriin perheen esitykseen. Esitys on Taaborin Kesäteatterissa torstaina 1.8.2019 kello 18.00. Teatterin osoite on Palojoentie 272, Palojoki.

Liput jaetaan kesäteatterilla kello 17.30 alkaen. Pieni välipala tarjoillaan väliajalla.

Hinta: Teatteri-illan hinta välipaloineen on 15 euroa / aikuinen ja 5 euroa / lapsi (3-15 v). Tilaisuus on tarkoitettu HAI:n jäsenille ja heidän perheilleen.

Ilmoittautuminen: Sitovat ilmoittautumiset erikoisruokavalioineen pyydetään viimeistään 24.5.2019 tästä linkistä. Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

Peruutukset: Peruutukset on tehtävä viimeistään 24.5.2019, jonka jälkeen veloitamme tapahtuman koko hinnan, mikäli emme saa toista henkilöä tilallesi. Lunastamme teatteriliput vain edellä mainittuun päivään mennessä ilmoittautuneille.

Lisätietoja: Kati Vankka, kati.vankka@isannoitsijaliitto.fi.
Pin It on Pinterest