Helsingin Ammatti-Isännöitsijät HAI ry järjestää Pit Stop – pysähdy ja virkisty -valmennuksen jäsenilleen.

Valmennus pidetään Itäkeskuksen kirjaston kokoushuoneessa torstaina 17.1.2019, kello 13.00-16.00. Kirjaston osoite on Turunlinnantie 1, pohjakerros. Tilaisuuden aluksi on kahvitarjoilu.

Pit Stop -valmennus on lyhyt “varikkopysähdys”, joka auttaa palautumaan arjen kiireestä.  

Valmennuksessa vahvistetaan mielen tasapainoa, ankkuroidaan voimavaroja ja asetaaan sisäisiä rajoja, jotta oma hyvä tila säilytetään erilaisissa vuorovaikutustilanteissa. Valmennuksen lopuksi käydään voimaannuttavalla mielikuvamatkalla.

Valmennus koostuu NLP:n teoriasta sekä toiminnallisista harjoituksista pareittain ja ryhmässä. Kouluttajana on henkilöstövalmentaja, NLP-kouluttaja, tietokirjailija Anu Vihonen. Anulla on takanaan usean vuoden esimieskokemus mm. Hewlett-Packardilta. Kouluttajana ja valmentajana hän on toiminut vuodesta 2008 lähtien.

Hinta: 10 euroa / jäsen. Tilaisuus on tarkoitettu vain HAI:n jäsenille.

Ilmoittautuminen: Sitovat ilmoittautumiset viimeistään 7.1.2019 tästä linkistä. Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

Peruutukset: viimeistään 7.1.2019, jonka jälkeen veloitamme valmennuksen koko hinnan, mikäli emme saa toista henkilöä tilallesi.

Lisätietoja: Kati Vankalta. kati.vankka@isannointiliitto.fi

Pysäköinti: Autolla tuleville on maksuton parkkipaikka (4 h) Stoan takana, Puotinharjun ostoskeskuksen puolella. HUOM! Muistathan laittaa parkkikiekon, kun jätät auton Stoan parkkipaikalle. Kauppakeskus Itiksen parkkipaikat ja metroparkki ovat myös käytettävissä.
Pin It on Pinterest