HAI:n vuosikokous 2021

Helsingin Ammatti-Isännöitsijät ry piti vuosikokouksensa Helsingissä torstaina 17.6.2021, Original Sokos Hotel Presidentissä.

Kokoukseen osallistui 58 HAI:n jäsentä. Kokoukseen liittyi myös ohjelmallinen illallinen hotellissa. Illan esiintyjänä oli Eino Grön. Kiitos kaikille osanottajille.

HAI:n puheenjohtaja ja hallitus

HAI:n puheenjohtajana jatkaa Aleksi Puisto. Yhdistyksen varapuheenjohtaja on Kari Lairila. Hallituksen jäsenet ovat Hannu Puisto, Marianne Aho-Mankki, Sanna Kuula, Pasi Mäkinen, Kirsi Ikonen, Janne Sinisalo, Pikkis Hukkanen ja Kari Lairila.

Vuosikokouksessa päätettiin sääntömuutoksesta ja vahvistettiin strategia vuosille 2022–2026. Sääntömuutoksen myötä etäosallistuminen vuosikokoukseen on jatkossa mahdollista. Strategian painopisteenä on ylläpitää ja parantaa isännöitsijöiden edellytyksiä menestyä ammatissaan sekä päämäärämme auttaa jäseniä työssäjaksamisessa antamalla koulutuksella työhyvinvointiin välineitä. Jäsenmaksut päätettiin pitää ennallaan.

Jäsenkysely

HAI teetti kevään aikana jäsenkyselyn. Kyselyn avulla kehitetään HAI:n toimintaa ja saimmekin runsaasti vastauksia. Kiitos kaikille vastanneille.

Kyselyyn vastanneiden kesken arvottiin teatterilippu seuraavaan HAI:n järjestämään teatteri-iltaan. Voittajalle on ilmoitettu henkilökohtaisesti voitosta.