Helsingin Ammatti-Isännöitsijöiden vuosi 2018

 

Helsingin Ammatti-Isännöitsijät HAI ry on toimelias vuosi 2018 on kaartumassa kohti loppuaan. Takana on monta onnistunutta ja rentouttavaa jäsentapahtumaa, hyviä ammatillisia kohtaamisia ja keskusteluita. Tästä on hyvä jatkaa uuteen vuoteen.

Vuoden päätapahtuma HAI:n koulutus- ja messuristeily ja yhdistyksen 30-vuotisjuhla onnistuivat jälleen hienosti. Tapahtuma keräsi ennätysyleisön ja mukana risteilylaivalla oli 458 osanottajaa. Jäsenistämme tapahtumaan osallistui noin 40 prosenttia. Hienoa, että olit mukana!

Lämmin kiitos myös kaikille luennoitsijoille ja messujen näytteilleasettajille. Saamamme palautteen perusteella sekä luentojen että messujen antiin on oltu tyytyväisiä. Ensi vuonna risteillemme jälleen Viking Gabriellalla 14.–16.11.2019.

Kirsi Ikonen. Kuva: Valtteri Turunen

Kirsi on vuoden 2018 HAI
Vuoden 2018 HAI -huomionosoitus myönnettiin tänä vuonna Kirsi Ikoselle. Kirsi työskentelee Helsingin kaupungin asunnot Oy:n palveluksessa asukatoiminnan koordinaattorina. Vuoden HAI valittiin tänä vuonna 14. kerran. Vuoden HAI -huomionosoitus myönnetään henkilölle, joka on edistänyt tehtävässään isännöintialaa ja isännöitsijätyön ammatillista arvostusta.

Valinnassaan HAI:n hallitus huomioi erityisesti Kirsin arvokkaan toiminnan työorganisaationsa yhteishengen nostattajana ja näin työhyvinvoinnin edistäjänä sekä hänen aktiivisuutensa HAI:n jäsenhankinnassa. Onnittelut Kirsille!

Tulevaa kohti
Ensi vuoden HAI-tapahtumista saa tietoa HAI:n verkkosivuilta ja jäsenille lähetetyistä jäsenkirjeistä. Pidäthän yhteystietosi ajan tasalla. Toivotan kaikille jäsenille rentouttavaa jouluaikaa ja hyvä uutta vuotta.

Tuomo Nenonen
puheenjohtaja
Helsingin Ammatti-Isännöitsijät HAI ry