Sari Pekanpalo on Vuoden HAI 2017

HAI:n koulutus- ja messuristeily on nyt onnistuneesti takanapäin. Risteily järjestettiin 24. kerran 16.–18.11.2017. Tapahtumaan osallistui yhteensä 462 henkilöä, mikä on kaikkien aikojen suurin osallistujamäärä. Kiitos kaikille osanottajille – yhdessä olemme enemmän!

 

HAI:n koulutus- ja messuristeily on vuoden tärkein tapahtuma. Se kokoaa yhteen likimain 40 prosenttia yhdistyksemme jäsenistä keskustelemaan alan ajankohtaisista kysymyksistä, päivittämään osaamistaan sekä solmimaan kontakteja – ja myös viihtymään ja rentoutumaan yhdessä arkisen aherruksen lomassa. Oli myös myönteistä tavata alan ammattilaisia muualta Suomesta, kun heitä tuli mukaan tapahtumaan muista isännöitsijäyhdistyksistä.

Lämmin kiitos kaikille luennoitsijoille ja messujen näytteilleasettajille. Luentomateriaalit ja muut aineistot julkaistaan HAI:n verkkosivuilla jäsenten omalla suljetulla jäsensivulla, joka avautuu lähiaikoina. Jäsensivujen avautumisesta tiedotamme erikseen.

Taloudellisesti koulutus- ja messuristeily oli onnistunut. Tätä hyvää jaamme ensi vuoden aikana jäsenistölle monissa eri tapahtumissa, joista kerromme verkkosivuillamme ja suoraan jäsenille tulevissa jäsenkirjeissä. Pidäthän siis yhteystietosi jäsenrekisterissä ajan tasalla.

Sari on vuoden 2017 HAI

Vuoden 2017 HAI on Sari Pekanpalo Isännöitsijäkonttori Oy:stä. Vuoden HAI valittiin tänä vuonna 13. kerran. Vuoden 2017 HAI -huomionosoitus myönnetään henkilölle, joka on edistänyt tehtävässään isännöintialaa ja isännöitsijätyön ammatillista arvostusta.

Tänä vuonna HAI:n hallitus otti valinnassa erityisesti huomioon henkilöt, jotka ovat ansioituneet asukasviestinnässä ja saaneet hyvää palautetta asukastyytyväisyys -tutkimuksissa. Näissä toimissa Sari on näyttänyt osaamisensa. Onnittelut!

Tuomo Nenonen
puheenjohtaja
Helsingin Ammatti-Isännöitsijät HAI ry