Helsingin Ammatti-Isännöitsijät HAI ry:n uusi puheenjohtaja valittu

Helsingin Ammatti-Isännöitsijät HAI ry on ylimääräisessä kokouksessaan 13.5.2020 valinnut uudeksi yhdistyksen hallituksen puheenjohtajaksi Aleksi Puiston.

HAI kiittää lämpimästi edellistä puheenjohtajaa Tuomo Nenosta hänen ansiokkaasta työstään yhdistyksen hyväksi kuluneiden vuosien aikana. Tuomon johdolla yhdistyksen jäsenmäärä on kasvanut runsaasti ja HAI on vakiinnuttanut asemaansa entisestään isännöinti- ja kiinteistöalalla.

Aleksi Puisto kiittää HAI:n jäseniä suuresta luottamuksenosoituksesta ja jatkaa erittäin motivoituneena ja innokkaana Tuomon hyvin viitoittamalla tiellä. ”On ilo ja kunnia lähteä vetämään näin mahtavaa yhdistystä ja joukkoa. HAI on upea isännöintialan huippuosaajien ryhmittymä, jonka joukosta moni on löytänyt kollegojen lisäksi elinikäisiä ystäviä. Tulemme jatkossakin panostamaan laadukkaaseen ammatilliseen koulutukseen sekä tarjoamaan jäsenillemme meitä kaikkia yhteen tuovia tilaisuuksia ja tapahtumia. Aiomme yhdessä hallituksen kanssa kehittää entisestään erinomaista yhteistyötämme alan muiden toimijoiden ja yhteistyökumppaneiden kanssa.”

Tuomo Nenonen luovutti puheenjohtajan nuijan Aleksi Puistolle yhdistyksen kokouksessa 13.5.2020.

 

 

Lisätiedot:

Puheenjohtaja
Aleksi Puisto
aleksi.puisto@awisto.fi
040 350 7937